The Hospitality Firm

Travel & leisure

Aanpak.

Concepten in reizen en recreatief verblijf kennen een behoorlijk veranderdende markt, gedreven door de Covid-19 pandemie en door de bewustwording van gasten. Daarom leggen wij de focus van conceptontwikkeling op het stimuleren van lokaal verblijf waarbij comfort en verantwoordelijkheid samen gaan in het realiseren van bedrijfsmatige doelstellingen. Onze ervaring in gastvrijheid vanuit de horeca passen we toe in reizen en recreatief verblijf waardoor de invalshoeken in conceptontwikkeling bijdragen aan resultaat.

“Comfortabel doeltreffend.”

– The Hospitality Firm –

goed Doordachte concepten.

Bij de start van een conceptontwikkeling in reizen en recreatief verblijf brengen we eerst de kaders in beeld waar de doelstellingen, visie en missie uit voortkomen. Zo kijken we niet alleen naar de bedrijfsmatige doelstellingen, maar ook naar de behoefte van gasten en de veranderende vraag vanuit de markt. Dit gecombineerd met onze ervaring in horeca-concepten biedt een frisse kijk op de mogelijkheden op weg naar continue relevantie en bestaansrecht. Door scenarios in kaart te brengen kunnen tijdig keuzes worden gemaakt in strategie en uitvoering. 

Management.

Met de inzet van efficiënte systemen en dashboards worden resultaten continu gelezen. Zowel in gasttevredenheid als bedrijfsmatige KPI’s. Op basis van deze realtime resultaten kunnen we ondersteunen in operationeel-, HR-, marketing- en financieel management. Dit doen we door ondernemerschap te combineren met creativiteit en inzicht.

Download.

Interesse in onze werkwijze? Download dan hieronder onze infographic en neem contact met ons op. We bespreken graag hoe we u verder kunnen helpen.

Wie ging u voor.

Een klein overzicht van onze clienten en partners.