The Hospitality Firm

full service

Aanpak.

Goed ontwikkelde en sterk uitgevoerde concepten in gastvrijheid dragen altijd bij aan resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van horeca- en gastvrije concepten. Hierin balanceren we altijd de operationele ambities, de team-samenstelling & uitvoering, marketing strategie en financiële resultaten. We ondersteunen full service of op onderdelen.

“Full service of op onderdelen”

– The Hospitality Firm –

Goed Doordachte concepten.

Er zijn vier onderdelen die de fundering vormen van een sterk concept: de operationele vormgeving, de mensen in het team, de marketing en de financiële huishouding. Deze vier onderdelen zijn voor ons altijd het uitgangspunt binnen onze dienstverlening. De elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en oefenen voortdurend invloed op elkaar uit. Daarom werken we altijd in relatie tot deze elementen en in het belang van de doelstellingen. Juist de doelstellingen zijn voor ieder concept op inhoud altijd weer anders. In elke fase van het ondernemerschap kunnen we ondersteunen. Van concept-creatie, een sterk bedrijfsplan realiseren, tot en met het ondersteunen bij één of meerdere bedrijfsonderdelen in uitvoerend management.

Management.

Een succesvol concept is afhankelijk van de consequente uitvoering van alle onderdelen. Actief management is hierbij van essentieel belang. Daarom bieden wij op verschillende onderdelen ondersteuning in uitvoerend management. We stellen duidelijke KPI’s, richten het bedrijf efficiënt in, we maken de voortgang van resultaten inzichtelijk en sturen waar nodig bij.

Download.

Interesse in onze werkwijze? Download dan hieronder onze infographic en neem contact met ons op. We bespreken graag hoe we u verder kunnen helpen.

Wie ging u voor.

Een klein overzicht van onze clienten en partners.