The Hospitality Firm

operations

Aanpak.

Horeca- en gastvrije concepten bouwen we “from scratch” rondom de operationele ambities en doelstellingen. Met elkaar brengen we eerst de operationele kaders in kaart en krijgen we een goed idee van wat de doelstellingen zijn. Vervolgens gaan we met veel creativiteit aan de slag om de ideeën vorm te geven in een goed doordacht concept. Het operationele concept omvat een grafische vormgeving van de uitvoering. Denk hierbij aan de juiste sfeer qua inrichting met duurzame materialen, efficiënte routing, de samenstelling van het verkoop assortiment, look & feel van de presentatie, en uitgebreide moodboards om de sfeer goed weer te geven.

“Gastvrijheid zit in attente aandacht voor details.”

– The Hospitality Firm –

goed Doordachte concepten.

Wanneer er eenmaal een sterk operationeel concept staat, maken we een bedrijfsplan waarin we het concept tot in detail uitwerken. Het concept wordt hierdoor een sterk onderbouwd en uitvoerbaar plan. Dit plan geeft niet alleen een reëel tijdspad en overzichtelijke planning, maar kan ook gebruikt worden om externe partijen te informeren, bijvoobreeld bij het verkrijgen van een financiering en bij het aanvragen van de noodzakelijke (horeca)vergunningen. Het uitwerken van een solide bedrijfsplan daagt je uit om in een vroeg stadium al na te denken over belangrijke details, zo kunnen veel hindernissen in aanloop naar het lanceren van het concept worden voorkomen.

Management.

Bij The Hospitality Firm is gastvrijheid attente responsieve aandacht voor mensen en zit het onderscheidende vermogen in de details van gastvrijheid in uitvoering en in concept-ontwerp. Ieder concept kent een eigen unieke operationele uitvoering. Daarom is pro-actief management, ondernemerschap en consequente aansturing van de operatie een onderdeel waar veel winst te behalen valt.

Download.

Interesse in onze werkwijze? Download dan hieronder onze infographic en neem contact met ons op. We bespreken graag hoe we u verder kunnen helpen.

Wie ging u voor.

Een klein overzicht van onze clienten en partners.