The Hospitality Firm

people

Aanpak.

Mensen maken het verschil. Daarom is de juiste teamsamenstelling binnen een horeca- of gastvrij concept een cruciaal onderdeel in het succes. Een team dat elkaar aanvult en altijd voor elkaar klaar staat, dat is een team dat een onderscheidend serviceniveau naar gasten kan leveren. De samenstelling van een team start bij een functiehuis waarin rolverdeling, verantwoordelijkheden en synergie samen komen. Vanuit het functiehuis maken we het HR beleid inzichtelijk waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen centraal staan.

“Stop je energie niet in zaken waar je geen invloed op hebt.”

– The Hospitality Firm –

goed Doordachte concepten.

Mensen die doen wat ze ècht leuk vinden om te doen zijn de mensen waarmee je kan bouwen aan succes. Daarom is een treffende werving en selectie van de juiste mensen een eerste stap naar een succesvol concept. Wanneer mensen eenmaal aan boord zijn staat persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Niet alleen individueel, maar ook juist als team. Op basis daarvan kan een actief beleid worden toegepast om medewerkers tevreden te houden, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.   

Management.

Het aansturen van een bedrijf start met het effectief aansturen van het team. Heldere afspraken maken, doelstellingen realiseren en elkaar uitdagen zijn factoren die aan de basis liggen om op een transparante wijze succesvol te zijn. Dit geldt niet alleen voor het zakelijke succes, maar ook voor persoonlijk succes en daarmee tevredenheid.   

Download.

Interesse in onze werkwijze? Download dan hieronder onze infographic en neem contact met ons op. We bespreken graag hoe we u verder kunnen helpen.

Wie ging u voor.

Een klein overzicht van onze clienten en partners.