The Hospitality Firm

bars restaurants

& more

 

Aanpak.

Het ontwerpen en opzetten van Bars en Restaurants als ondernemers is hoe The Hospitality Firm ooit is ontstaan. Met de nodige ervaring in het ontwikkelen van succesvolle horeca-concepten hebben ons vak kunnen maken van onze passie: creatieve horeca-concepten ontwikkelen. Naast kleinschalige ondernemingen hebben we ook grootschalige projecten zoals hotelbedrijven en food hallen ontwikkeld en aangestuurd. Nieuwsgierig naar voorbeelden in de parktijk? Bekijk ons portfolio van opdrachtgevers en partners.   

“Horeca, wat een vak!”

– The Hospitality Firm –

goed Doordachte concepten.

De bakermat van gastvrijheid ligt in ons vak Horeca. Naast hotels, restaurants, café’s en bars hebben inmiddels ook de take away & delivery concepten een vlucht genomen. Niet alleen gedreven vanuit de Covid-19 pandemie, maar ook vanuit de vraag van gasten om thuis een gastronomische beleving met comfort te creëren. Omdat ieder type bedrijf in de horeca een eigen karakter heeft, ontwikkelen we altijd concepten met een eigen uniek onderscheidend vermogen. Kernwoorden die wij graag toepassen in de ontwikkeling van concepten zijn ambacht, authentiek, verantwoord en doeltreffend.    

Management.

Het aansturen van bars, restaurants en kleinschalige horecabedrijven is succesvol bij pro-actief ondernemerschap. Continu inspelen op de lokale ontwikkelingen en zorgen voor een zelfstandige gezonde exploitatie zijn de leukste en meest dynamische onderdelen van het ondernemerschap. Met goede systemen en grip op resultaten bieden we ondersteuning waar nodig.

Download.

Interesse in onze werkwijze? Download dan hieronder onze infographic en neem contact met ons op. We bespreken graag hoe we u verder kunnen helpen.

Wie ging u voor.

Een klein overzicht van onze clienten en partners.